Af Anders Lang Jensen

Arsenal købte sidste sommer midtbanemanden Granit Xhaka i tyske Gladbach, men den fysisk stærke schweiziske landsholdsspiller har haft svært ved at leve op til forventningerne.

Getty Images

Et skifte på hele £35m lignede Xhaka manden, der skulle løfte arven inde på midtbanen på Emirates Stadium. Men det niveau han bare viste en smule af i tyske Gladbach, har Arsene Wenger skulle se meget langt efter.

Flere problemer er der får Xhaka, der ifølge flere medier ikke just er en populær mand hos manager Wenger. Den franske manager er ikke tilfreds med schweizerens disciplin. De seneste 5 kampe for Arsenal har Xhaka fået 4 gule kort og et enkelt rødt.

Nu skriver The Sun, at tyske Bayern München er klar med åbne arme for den 24-årige midtbanespiller. De har set nok i hans tid hos Gladbach, og vil gerne have ham til truppen under sommerens transfervindue. De planlægger et overraskende sommerbud, skriver mediet.

Arsene Wenger kan få svært ved at holde på flere stamspillere på hans mandskab, efter flere spillere ligner fortid på Emirates. Xhaka, Özil, Alexis og Chamberlain er alle nævnt.