Arsenal har netop sikret sig en af de bedste Bundesliga backs i den netop overståede sæson. Han forlanger nu grineren øgenavn, når han ankommer til klubben i næste måned. 

AF KRISTIAN PARIS 

Sead Kolasinac har afsløret, hvilket navn han gerne ser Arsenal kammeraterne kalde ham – men det er ikke så sjovt som du måske tror.

Backspilleren, der officielt først skifter til London klubben den første juli i år, efter hans nuværende kontrakt med Bundesliga klubben Schalke udløber, er allerede begyndt at vende sig til tanken om at spille i verdens bedste liga i England.

 

I et interview med Arsenals officielle website slår den 23-årige landsholdsspiller fast, at han tidligere er blevet kaldt ting som ‘The Tank’, ‘The Detroyer’ og ‘Den bosniske Hulk’ af hans holdkammerater og fans på landsholdet. Men det skal altså være slut i følge landsholdsspilleren fra Bosnien og Herzegovinia.

Hellere ser han en forkortelse af sit navn som sit nye kælenavn, hvis det altså er muligt.

“Jeg foretrækker personligt at blive kaldt ‘Seo’, som er mit kælenavn. Og jeg ville blive glad, hvis mine holdkammerater ville kalde mig det!” 

FC Schalke 04 v Ajax Amsterdam - UEFA Europa League Quarter Final: Second Leg

Kolasinac har tilbragt de sidste fem sæsoner i Schalke 04 i Bundesligaen, efter han skiftede til tyskerne i ungdomsårene. I klubben er det blevet til 123 optrædener og det er med koldt hjerte, at østeuropæeren forlader Tyskland.

 

Og venstre backen vil faktisk ikke lov til at sige helt farvel. Han blev nemlig vraget i den sidste kamp i sæsonen – og på den måde fik han ikke sagt ordentlig farvel til fansene i klubben og sagt tak for alt, hvad de har gjort-

“Det var min sidste kamp, men jeg kunne ikke spille fordi det var mit femte gule kort…” 

The left-back was ruled out of the club’s final match of the 2016/17 campaign – a game he would