Den 24-årige tyske AS Roma-spiller Antonio Rüdiger, forventes at forlade Roma. Det forventes samtidig at forsvarsspilleren skifter til Serie A-storklubben Inter Milan.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Football Italia skriver at der formentlig er en handel undervejs, imellem to af de større italienske klubber. Det er Inter Milan og AS Roma, som mediet mener er tæt på at nå til enighed.

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

Det er den tyske AS Roma-forsvarsspiller Antonio Rüdiger som rygtes væk fra Rom. Inter Milan har ifølge flere medier store planer for transfervinduet. Det forlyder sig at de to klubber som sagt er tæt på at have en handel på plads.

Den 24-årige tysker har tidligere spillet hos den tyske klub Stuttgart, hvor tyskeren fik sit gennembrud. Derefter gik turen så til Serie A, og AS Roma hvor Rüdiger også har vist at han er en solid spiller.

Er det en passende pris for tyskeren?

Antonio Rüdiger får dog ikke fuld spilletid hos den italienske storklub, og derfor forventes et Roma-exit at have en relevans for tyskeren. Den blot 24-årige forsvarsspiller har brug for spilletid, og det forventes Rüdiger kan få det ønske opfyldt hos Inter.

Det italienske medie skriver at det forventes at Antonio Rüdiger vil koste omkring 225.000.000 kroner, at hente væk fra den italienske storklub.

Læs også: Chelsea-stjerne forventes Chelsea-exit