Den 33-årige Ashley Young fra Premier League-mandskabet Manchester United udtaler sig om weekendens kamp mod topholdet fra Chelsea. Og fortæller samtidig om den kommende modstander, de italienske mestrer fra Serie A, Juventus. Juventus er Manchester Uniteds næste modstander. En kamp i Champions League-gruppespillet på tirsdag.

Kampen mod Chelsea lørdag endte 2-2. The Blues udlignede seks minutter inde i overtiden. Til stor ærgerelse for Ashley Young, træner Jose Mourinho og alle fansene. Men ser man bort fra resultatet og kigger man kun på selve præstationen, så  var den ifølge Ashley Young, særdeles godkendt. Og det på sådan en måde The Red Devils, som klubben også kaldes, skal spille. Også mod Juventus på tirsdag.

Young mener, at det var ufortjent at United ikke løb med sejren i lørdags, men at hvis man spiller sådan fremadrettet, så vil der komme mange flere point på kontoen. Og det var da også som at se et andet United-hold. Ikke et hold med defensive og Jose Mourinho-kedelige tendenser. Nej tværtimod. Og træneren er altså stadig Jose Mourinho. Det er svært at sige, hvad der er sket.

Ashley Young udtaler sig til det engelske Goal.com: “Jeg synes at vi fortjente at vinde den kamp. Specielt fordi vi kom tilbage efter at have været bagud. Det gør dog ikke noget. Det er bare sådan her vi skal gøre fremover. Også mod Juventus i midtugen. Vi skal blive ved med at spille egentlig fodbold. Ikke gemme os bag hinanden. Men i stedet tage ansvar og spille underholdende fodbold. Vi skal stole på os selv og vores færdigheder og egenskaber på banen. Og så skal de rette resultater nok komme.”

“Vi kan spille fantastisk fodbold. Bedre end mange andre hold. Men det kræver positiv energi. Og masser af spilleglæde. Altid spilleglæde.”