Borussia Dortmund-angriberen Aubameyang er blandt Bundesligaens bedste og hurtigste angribere. Af den grund bød den olierige klub, Paris Saint-Germain i sommers på den gabonesiske angriber, men forhandligerne brød samme på grund af én ting. 

Af David Paris 

Havde det ikke været for Bayern Münchens angriber Robert Lewandowski, havde Pierre-Emerick Aubameyang formentlig været den mest eftertragtede og bedste angriber i den tyske Bundesliga.

Hans klub, Borussia Dortmund, er glad for, at han har udvist loyalitet og blevet i klubben i modsætning til Lewandowski, der skiftede netop fra Dortmund i 2014. Han har siden scoret utallige mål for Thomas Tuchels mandskab, men det har Aubameyang altså også.

Den gabonesiske angribers  mange mål, hurtige accelerationer og assists har resulteret i en enorm opmærksomhed fra diverse andre storklubber rundt omkring i Europa. Ifølge det engelske medie Goal bød Paris Saint-Germain eftersigende på ham i sommerens transfervindue.

Grunden til at transferen gik i vasken var, hvis man spørger Aubameyang, at den franske hovedstadsklub henvendte sig direkte til klubben i stedet for at gå gennem angriberens far, som de blev bedt.

Aubameyang: “PSG fik besked på at gå gennem min far [som også Aubameyang agent]. Men i stedet gik de til klubben og de lukkede angiveligt døren hurtigt. 

Det viste sig, at PSG ville betale langt mindre end Dortmund havde forventet, så forhandlingerne stoppede hurtigt.”