Foto: Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

Foto: Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

Den spanske avis AS menes at vide, at den spanske klub, der ligger i regionen Galicien, Deportivo La Coruna efter sigende vil hente Tiago Ilori og Luis Alberto, der angiveligt ikke skulle være en del af Jürgen Klopps planer for fremtiden i Liverpool. 

Med udsigt til megen lidt spilletid på banen, vil Liverpool formodentligt rydde op i truppen denne sommer.

Det giver muligheden for nogle af klubbens reservespillere muligheden for at bryde igennem. Nu skriver den spanske avis AS, at Tiago Llori og Luis Alberto står højt på Deportivos ønskeliste.

Læs også: Hummels: Jeg skal finde ud af hvad jeg gerne vil

Luis Alberto er allerede udlejet til Deportivo, hvor han i indeværende sæson har spillet hele 23 kampe i ligaen med seks mål til følge og fem assisteringer. Deportivo vil efter alt at dømme gøre aftalen med spanieren permanent.

Der er endnu ikke fremlagt en købspris fra Liverpools side på de to spillere, der ankom samtidigt til Liverpool, nemlig i sommeren 2013.

Det er dog indtil videre ikke blevet til meget spilletid for de to unge spillere. Luis Alberto har fået ni kampe for førsteholdet, mens Ilori har fået tre.

Læs også: Avis: Lazio jagter brandvarm Villarreal-angriber

Deres ophold i Liverpool har været præget af en lang række udlånsophold, og det er også en af grundene til, at Liverpool nu ser muligheden for at skille sig af dem med på permanent basis.

Læs også: Liverpool-stjerne: Jeg overvejer at stoppe på landsholdet