Isco er efter sigende tæt på et skifte til Premier League. Og hvis man skal tro The Sun, kan Christian Eriksen muligvis se frem til at få selskab i form af en ny holdkammerat i engelske Tottenham. Han og klubben kan nemlig få tilgang af en spansk midtbanespiller. Læs mere her.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Den danske landsholdsspiller, Christian Eriksen, bliver bare bedre og bedre for Tottenham i øjeblikket. Og nu kan han muligvis få tilgang af en anden midtbanespiller.

Det engelske medie,The Sun, skriver i al fald, at Isco kan være på vej væk fra Real Madrid og til Tottenham. Den engelske storklub skulle angiveligt være meget interesserede i at få Iscos underskrift.

Isco har ikke startet inde for Real Madrid, siden Santiago Solari tog over efter fyringen af Julen Lopetegui. Derfor virker et skifte væk fra den spanske hovedstad heller ikke helt usandsynligt.

Isco kom til Real Madrid fra Malaga i 2013. I begyndelsen af opholdet gik det også fint for den spanske midtbanespiller, men i denne sæson er han altså faldet ud i kulden.