Af Anders Lang Jensen

Ifølge en række kilder har Jose Mourinho et godt øje til projektet i det sydfranske hos AS Monaco. Deres unge mandskab sprudler af offensiv fodbold, og det vil Manchester-manageren have til Old Trafford.

AFP PHOTO / VALERY HACH

Landsmanden Bernardo Silva skulle angiveligt være i avancerede snakke med netop Manchester United omkring et skifte til sommerens transfervindue. Den 22-årige kantspiller har haft en forrygende sæson med resten af Monaco-holdet, hvor det blev til en imponerende semifinaleplads i Champions League.

Her mødte man overmanden i Juventus, men med flere flotte mål og store overraskelser blev Monaco den måske største og mest positive overraskelse i dette års udgave af den største klubturnering i verden.

Photo by Rob Newell – CameraSport via Getty Images

I øvrigt blev Silva sammen med den sydfranske klub franske mestre i den netop overståede weekend. En imponerende sæson er afsluttet for Monaco. Med sit fantastiske venstreben har den dygtige tekniker, kunne vise sine imponerende driblinger i højre side af midtbanen på det unge sprudlende Monaco-mandskab.

Aviser som Le 10 Sport og Canal+ reporterer, at Manchester United så sent som i denne uge fører kampen om Bernardo Silva, der også jagtes af andre europæiske giganter såsom FC Barcelona, Real Madrid og Manchester City.

Photo by Andre Ferreira/Icon Sport via Getty Images

Ifølge canal+ har Jose Mourinho taget endnu et skridt videre, da manageren angiveligt har holdt diskussioner med Silva og hans lejr om et skifte til drømmenes teater i sommerens transfervindue.

Den lille kreatør kan altså blive den første af mange sommersignings for Mourinho, der forventes at gå en travl sommer i møde, med mange handler der skal i hus. Der skal bruges £200m i United svarende til 1,7 mia. danske kroner i sommerens vindue, skriver mediet.