Den portugisiske forsvarsspiller med det borgerlige navn Pepe skifter i slutningen af sæsonen Real Madrid og La Liga ud med et skifte til den kinesiske Super League.

MARRAKECH, MOROCCO – DECEMBER 20: (l-r) Pepe, Cristiano Ronaldo and Fabio Coentrao of Real Madrid pose with the trophy following the FIFA Club World Cup Final match between Real Madrid CF and San Lorenzo at Marrakech Stadium on December 20, 2014 in Marrakech, Morocco. (Photo by Chris Brunskill Ltd/Getty Images)

af Emil Plovgaard

Det skriver det Madrid-baserede dagblad AS. Den aldrende midtstopper, der har tjent Real Madrid i mange år, bliver i næste måned 34, og er lige nu inde i sine sidste måneder af sin nuværende kontrakt med Real Madrid, og det forventes ikke, han forlænger.

I stedet for at forlænge med Real Madrid tager han flyet til Kina, hvor han vil slå sig ned i klubben Hebei China Fortune, som i øjeblikket trænes af Manuel Pellegrini.

Hans nuværende løn på €5,5 millioner om året er ikke nok…

Hebei China Fortune er angiveligt villige til at tilbyde den portugisiske landsholdsspiller hele 15 millioner euro om året i løn, som næsten tredobler hans nuværende årlige løn på 5,5 millioner euro.

De to kinesiske klubber, Guangzhou Evergrande og Shanghai SIPG er dog også interesserede i forsvarsspilleren. I starten tilbød de Pepe €10 millioner om året. Et bud, der senere blev hævet til €12 millioner.