Pochettino vil hente endnu en midtbanemand til London-klubben. Og han har kigget mod de forsvarende engelske mestre, for at finde en mulighed. Det skriver The Sun.

Af Anders Lang Jensen

LOS ANGELES, CA - JULY 30: Leicester City and Paris Saint-Germain take to the pitch at The Stub Hub Center ahead of the ICC Cup match between Paris Saint-Germain and Leicester City at StubHub Center on July 30 , 2016 in Los Angeles, California.  (Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images

Den engelske midtbanemand Danny Drinkwater har problemer i sine kontraktforhandlinger med Leicester. Og det har Spurs hørt og set, så de er klar til at hente midtbane-styrmanden.

Flere andre Premier League-klubber kigger også efter Drinkwater. Situationen på King Power Stadium er meget tvivlsom efter disse problemer i deres fælles forhandlinger.

Spurs vil byde £20m og se, hvad Drinkwater siger til ideen om et skifte væk fra de engelske mestre. Men Leicester har ifølge kilder givet et tilbud til Drinkwater, på omkring de 800.000kr om ugen i løn for midtbanespilleren.

Så om han afviser denne luksuskontrakt, og skifter til Spurs, eller om han viser loyalitet til Leicester, må tiden vise.

Læs også: Medie: Conte lader Chelsea-stjerne skifte for 300.000.000.