5. Raheem Sterling (Man City)

Raheem Sterling er selvfølgelig også på listen og det er der god grund til. Den engelske landsholdsspiller har i sandhed fundet tryllestaven frem  i november og virkelig fået tilskuerne til at måbe. Han har scoret, lavet assists og så har han, til mange stores overraskelse, også arbejdet enormt hårdt defensivt. Hans fulde potentiale er stort og det kan opnås i Manchester City.

4. Eden Hazard (Chelsea)

Den belgiske landsholdsspiller Eden Hazard lavede fire mål og én assists sidste måned og er i flere af Chelseas kampe blevet kåret som Man of the Match. Han har lavet 32 succesfulde driblinger i sidste måned – flere end nogen anden. Hazard fortjener virkelig fjerdepladsen på listen i  denne måned.

3. David Silva (Man City)

David Silvas magiske øjeblikke på fodboldbanen er ikke forsvundet sammen med håret. Tværtimod. Den spanske kreatør har været god i den seneste måned med to assists og ét mål. Det afspejler dog ikke helt hans indsats på banen. Han er nemlig uundværlig for Pep Guardiola og co.

 (Photo by Michael Regan/Getty Images)

2. Kevin De Bruyne (Man City)

Endnu en Manchester City-spiller på listen. Kevin De Bruyne har været eminent og er i gang med at udvikle sig til en af verdens bedste spillere. Han er den spiller, der har lavet næst flest chancer i ligaen i sidste måned. Nemlig 17 af slagsen.

1. Mohamed Salah (Liverpool)

Med syv mål i fem Premier League-kampe skal forsvarsspillerne til at passe på i fremtiden. Salah er inde i en vild stime og fortsætter han sådan, kan han måske ene mand, få Jurgen Klopps Liverpool til tops i den bedste engelske fodboldrække.