Den walisiske landsholdspiller er i den seneste tid blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra den spanske hovedstad og Santiago Bernabeu. Rygterne har angiveligt gået på, at flere klubber i Premier League kunne være interesserede i at tilknytte sig ham, men nu afviser hans agent eller konspirationsteorier og erklærer Bales kærlighed til klubben. Han siger desuden, at kærligheden er gengældt…

Flere klubber fra Premier League, herunder Manchester United og Tottenham, har udtrykt, at de ikke ville have noget imod at hente den lynhurtige fløjspiller Gareth Bale tilbage til den bedste engelske række. Den forlod han tilbage i 2013 til fordel for netop Real Madrid. Dengang som verdens dyreste fodboldspiller nogensinde.

. (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Og i denne sæson har den 28-årige fodboldspiller endnu en gang ikke haft en fantastisk sæson. Dårlige præstationer, dårlig form  og småskader har sat en stopper for Bales succes på banen og derfor melder det engelske medie Goal.com, at han kunne være på vej tilbage til England for at flere og bedre succeshistorier.

Den tidligere Southampton-spiller er ifølge ham selv, dog slet ikke færdig i kongeklubben, som Real Madrid også kaldes. Hans agent har i dag, tirsdag, aflivet alle rygter om et skifte væk fra klubben siger, at Bale og Madrid har et gensidigt kærlighedsforlod… Men er det nu også rigtigt? Elsker Real Madrid virkelig Gareth Bale?

Agenten, ved navn Jonathan Barnett siger følgende:

“Bale er en Real Madrid-spiller, og han elsker klubben og de elsker han lige så meget. Al den snak om at han kunne være på vej væk er skrevet af journalister, og jeg aner ikke hvad de har gang i. Det er ikke rigtig og har ingen stubstans. Det er kun skrevet for at skabe forvirring. Min egen fornemmelse er, at han helt sikkert kommer til at være der i næste sæson også.”

Bale har kontrakt med klubben indtil sommeren 2022.