Real Madrid-spilleren sætter navne på de tre bedste spillere han har spillet imod i sin professionelle fodboldkarriere. En er en barndomshelt og en anden er en tidligere holdkammerat på landsholdet. 

Af David Paris

Real Madrid-stjernen Gareth Bale har sat navn på de tre spillere, han synes er bedste han har spillet imod i hele sin tid som professionel karriere. Bale er også ambassadør for Nissan, der er den officielle sponsor for UEFA Champions League, og han fortæller i den forbindelse, at Ryan Giggs var hans barndomshelt og at han er blandt de tre bedste spillere han har spillet imod.

“Ryan Giggs var mit barndomsidol og jeg har været så heldig at spille med ham og også imod. Han er en utrolig spiller.” Bale nåede at spille tre kampe for Wales med Giggs, der spillede stort set hele sin professionelle karriere på Sir Alex Fergusons Manchester United-mandskab. I øjeblikket er Bale lige vendt tilbage fra en skade, der havde holdt ham ude sine November, og det gjorde han med bravur, nemlig med mål i sin comeback-kamp i La Liga.

(Photo by VI Images via Getty Images)

Den walisiske landsholdsspiller forventes at spille for Real Madrid i ottendelsfinalerne i Champions League mod Napoli i aften, og det er, ikke særlig overraskende, ikke fra Napoli, der er på Bales top tre over bedste modspillere nogensinde.

“Ronaldinho, tror jeg, for lutter stil og egenskaber. Han var utroligt, sa jeg spillede for Wales mod Brasilien.Og jeg tror Andrea Pirlo, en af de, der mestrer fodboldspiller; styrer feltet, sætter spillet og styrer tempoet,” slutter Bale.