Den tidligere Barcelona legende er klar i mælet: Barcelona er dårlige til at håndtere brasilianske superstjerne, og jeg ville ikke skifte derhen, hvis jeg var Coutinho. 

AF KRISTIAN PARIS

Den legendariske brasilianske landsholdsspiller, Ronaldo, har opfordret Coutinho til ikke at skifte til den catalonske storklub, der længe har været interesseret i spilleren. Det skal han ikek gøre fordi, Barcelona angiveligt ikke er gode nok til at håndtere brasilianske superstjerner.

Ronaldo tilbragte selv en enkel sæson for le Blaugrana i 96/97, hvor han lavede imponerende 34 mål i 37 kampe før han skiftede til italienske Internazionale.

Den brasilianske legende vandt også VM med Brasilien i 2002, og var meget bedre, da han spillede for Barcelonas evige rivaler fra Real Madrid.

 (Photo by Alexander Hassenstein – FIFA/FIFA via Getty Images)

– Jeg var meget gladere og have en meget bedre forbindelse til Real Madrid, selvom jeg havde et fantastisk år i Barcelona, har Ronaldo udtalt  til mediet Esporte Interativo.

-I sidste ende var min tid med Barcelona dårlig, meget lig den Neymar har haft i klubben. Barcelona har åbenbart altid haft et problem med de brasilianske spillere. Se blot på Neymar, Romario, Ronaldinho og mig selv.

– Vi synes alle sammen, at vi blev behandlet super dårligt af klubben, på trods af vores dedikation og loyalitet til klubben, og på trods af alt det vi vandt med den, sluttede brasilianeren af.

Ronaldo er faktisk ikke den første legende til at råde Coutinho til ikke at skifte til klubben. Zico har nemlig også udtalt, at han ikke synes den 25-årige superstjerne skal skifte fra Liverpool, når transfervinduet igen åbner om et par dage eller til sommer.

Liverpool var meget opsatte på ikke at sælge Coutinho denne sommer, men det synes som om, at Klopp og co. har accepteret det uundgåelige; at sælge spilleren uanset, hvad. Om det så realiseres lige om lidt eller først til sommer vides ikke endnu.