Barcelonas dyrt indkøbte spiller, Ousmane Dembélé, har det ikke nemt i den catalanske storby. Faktisk har han siden den første kamp i aktion for Blaugrana været ramt af uheld på uheld, og nu er turen så igen kommet til franskmanden.

(Photo by Alex Caparro via Getty Images)

Således kunne FC Barcelona mandag bekræfte, at Ousmane Dembélé igen må en tur på lazarettet. Angriberen har nemlig pådraget sig en fiberskade i søndagens kampe mod Real Sociedad. Derfor vil den franske angriber være ude i de kommende tre til fire uger.

LÆS OGSÅ: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Mandag kunne Barcelona meddele, at Ousmane Dembélé ikke er kampklar i de kommende par uger, da han pådrog sig en fibersprængning i venstre lår i forbindelse med udekampen mod Real Sociedad, som Barca vandt med 4-2.

Endvidere skriver klubben, at der dog ikke er tale om den samme skade, franskmanden blev ramt af tidligt i sit ophold hos Barcelona. Den skade holdt ham ude i mange måneder, og Dembélé fik altså ikke lov til at spille mange minutter, før den atter var gal.

LÆS OGSÅ: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Dembélés tur på lazarettet betyder, at han går glip af en række vitale kampe henover den kommende måned. Blandt andet har Barcelona to kampe mod Espanyol i Copa del Rey, mens de i ligaen møder henholdsvis Betis og Aláves, før man slutter af mod selvsamme Espanyol i ligaen den 4. februar, som forventes at være den sidste, Dembélé går glip af, mens han er under behandling.

Den 11. februar tager FC Barcelona imod Getafe på Camp Nou i den spanske liga, og her forventes det, at Dembélé atter vil være fit for fight.

LÆS OGSÅ: Her er afsløringen: Derfor skifter Naby Keita til Liverpool i dette vindue