Ivan Rakitic har sat et navn på den spiller han mener skal vinde Ballon d’Or næste gang prisen uddeles. Meget overraskende er det faktisk en Real Madrid spiller. 

Det kan godt være Modric er på kontrakt i Real Madrid, men de to kroater er meget gode venner. De har længe været holdkammerater på banen og nu lovpriser den ene den anden.

Det forholder sig nemlig således, at Ivan Rakitic mener, at det er Luka Modric, der skal løfte trofæet som verdens bedste fodboldspiller næste gang det uddeles.

Den 32-årige kroat har været en af nøglespillerne i Kroatiens succes under sommerens VM-slutrunde. Rakitic mener, at hans gode præstationer for landsholdet og for Real Madrid  i den forgangne sæson betyder, at han skal vinde Ballon d’Or.

Hvis han vinder den kommer han på højde med Messi og Ronaldo. Og netop det sætter de fleste spørgsmålstegn ved. Er Modric lige så god som de to legender ? Bedøm selv. Ingen af dem er i hvert fald i VM-finalen.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Rakitic har udtalt følgende til El Larguero: ” Det er på tide, at Modric vinder Ballon d’Or. Vi får at se om det kommer til at ske. ”

Modric har som sagt ikke kun på landsholdet været en nøglespiller. I de sidste fire sæsoner har Real Madrid vunder CL og der har han også været en bærende figur. Han kan meget vel blive den første Kroat, der kommer til at løfte VM-trofæet nogensinde.

Kroatien formåede at spille sig selv i finalen ved den prestige fyldte turnering i går. Nationen formåede at vende et truende 1-0 nederlag til England til at vinde 2-1 med 10 minutter tilbage af den forlængede spilletid.

“Folk snakker, engelske journalister fra medier og fjernsyn. De undervurderer Kroatien og det var en kæmpe fejl. ” slog Rakitic fast.