Foto: Burak Akbulut/Anadolu Agency/Getty Images

Foto: Burak Akbulut/Anadolu Agency/Getty Images

Den catalanske storklub har nu slået en vanvittig rekord. Holdet fra Catalonien er nemlig nu ubesejret i hele 35 kampe i træk i alle turneringer, efter at de torsdag aften slog Rayo Vallecano med de overbevisende cifre 5-1.

FC Barcelona fortsætter deres succesrige færd med endnu en sejr torsdag aften. Det blev til den 10. ligasejr i træk, da Rayo Vallecano fra Madrid måtte bøje sig for argentinske Messi og co.

Argentinske Lionel Messi scorede hattrick, hvilket bragte ham op på nitten ligascoringer i denne sæson, mens Ivan Rakitic og Arda Turan stod for henholdsvis første og sidste Barca-scoring. Rayo Vallecano fik reduceret til 3-1 undervejs på mål af Manucho.

Læs også: Manchester United byder 600.000.000 kroner på Serie A-angriber

Til hjemmeholdets forsvar skal det siges at de fik en mand udvist kort før pausen, da Diego Llorente fik direkte rødt for en meget grov forseelse på Ivan Rakitic.

De 35 sejre i træk i alle turneringer er spansk rekord og intet tyder på at kæden er ved at hoppe af for Barcelona, der topper den spanske liga med 69 point for 27 kampe.

Dermed ligger Barca nu meget foran de to Madrid-klubber i toppen. Man har nemlig otte point mere end Atlético Madrid, mens Real Madrid er hele 12 point efter topholdet.

Læs også: Maradona vil være træner for denne klub – se hvorfor