Måske er det denne sæson, at den sydtyske storklub, Bayern Münchens, dominans bliver brudt. Klubben har ellers siddet solidt på tronen i tysk fodbold ved at hive mesterskabet hjem de sidste fem sæsoner. 

AF KRISTIAN PARIS

Klubben har set mindre skarp ud siden før sommerferien, da de udraderede al modstand. Og  nu står holdet til at blive svækket yderligere.

For i følge det britiske medie the Metro overvejer den tyske storklub angiveligt at sælge deres midtbane general Arturo Vidal næste sommer, eftersom spillerens form ser ud til at gå i stå. Derfor stå den engelske Premier League klub Chelsea klar til at hente den 30-årige sydamerikaner.

I følge det tyske medie Kicker, er den tyske storklub ikke tilfreds med Vidals form og evner på banen, og det betyder, at hans plads i hierarkiet i klubben er dalende.

(Photo: Getty Images)

Men hans kontrakt med Bundesliga-mesterne udløber først i sommeren 2019. Derfor skal klubben spørge sig selv om de vil have penge for midtbanespilleren eller tillade ham at gå på en fri transfer, når kontrakten udløber.

Selvom den 30-årige spiller er på vej mod de sidste år af sin karriere, er Chelseas manager, Antonio Conte, alligevel interesseret i at hente spilleren til London. De to vandt nemlig tre Serie A titler sammen, da de begge var på kontrakt i Torino klubben Juventus.

The Blues er blevet kædet meget sammen med landsholdsspilleren fra Chile på det seneste, og eftersom Conte efterspørger bredde og dybde i sin trup er Chelsea meget tæt på at blive hans nye arbejdsgiver.

Vidal har tidligere selv indrømmet at være i kontakt med sin tidligere chef. Derudover har han også afsløret, at han er begyndt at tage ekstra engelsk lektioner i håbet om at komme til den britiske hovedstad, når sommeren begynder.

Den 30-årige spiller har optrådt 14 gange for Bayern i denne sæson.