Bayern München-stjernen Thomas Müller udtaler at han regner med at han snart netter igen. Müller har i den seneste tid, haft en måltørke. Både hos Bayern men også på landsholdet.

Af Lasse D. Drescher

Bayern München-stjernen Thomas Müller fortæller i et interview, at han nok skal finde målformen igen. 27-årige Müller har ikke scoret i hans seneste fem Bundesliga-kampe. Müller nåede heller ikke og score, under sommerens EM-slutrunde i Frankrig.

(Photo by Boris Streubel/Bongarts/Getty Images)

(Photo by Boris Streubel/Bongarts/Getty Images)

Thomas Müller udtaler følgende til Kicker:

“Fodbold er ligesom et normalt liv. Du har fantastiske, gode, normale og dårlige perioder. En god målform er meget speciel, og der er aldrig garanti. Det bliver man nødt til at accepterer.

Målmændende har på det seneste reageret godt, og reddet alt. Jeg har ikke gjort noget galt, når jeg har haft chancen. Men jeg har bare ikke været heldig. Selvfølgelig er det trist, når bolden ikke ender i netmaskerne. Jeg er sikker på at jeg snart er tilbage.”

Læs også: Sissoko: Jeg var drænet psykisk