Arsenal har i denne sæson været i en smule mere modvind end de plejer. Der har efter svingende præstationer for spillerne været snak om et trænerskifte; altså at fyre Wenger, der har siddet på posten i over 20 år, for at finde en anden, mere egnet til opgaven. Ligeledes har der også været rygter omhandlende spillernes fremtid. 

AF KRISTIAN PARIS

SPecielt en ARsenal spiller har været i mediernes søgelys den sidste tid, når det kommer til transferrygter. Klubbens chilenske offensivstjerne er på grund af kontraktudenigheder med klubben blevet kædet sammen med adskillige topklubber i England såvel som i resten af Europa.

Nu har en ny klub så meldt sig på banen. Det drejer sig om Bayern München, der planlægger at bøde hele 50,8 millioner pund på angriberen. Det er lige i omegnen af en halv milliard danske kroner. Det bekræfter Express.com 

De slår samtidig også fast, at Bayerns manager Carlo Ancelotti angiveligt allerede nu er ved at planlægge, hvordan kantspilleren kan gå ind i startelleveren for tyskerne. Flere eksperter og medier har også slået fast, at Sanchez ville være den ideelle spiller til at spille lige bag ved klubbens bedste angriber, Robert Lewandowski.

Tottenham Hotspur v Arsenal - Premier League

Arsenal er naturligvis mere end villige til at beholde Sanchez og forlænge kontrakten. Men den drøm ser altså ud til ikke at blive opfyldt, eftersom klubben i denne sæson, for første gang i mange år, har haft svært ved tilkæmpe sig en plads i den eftertragtede top fire.

Sanchez kontrakt udløber allerede næste sommer, sommeren 2018.

Og ønsket om at spille Champions League er åbenbart ikke til diskussion fra Sanchez’ side, hvorfor han faktisk forventes at forlade London til sommer. Hvem hans nye arbejdsgiver bliver vides ikke, men FCB er bestemt en mulighed for chileneren.

Man skulle faktisk også tro, at Bayern ikke have brug for Sanchez’ kvaliteter, eftersom de har en tilstrækkelig godt trup. De har imponerende nok været i Champions League finalen fire ud af de sidste fem finaler, men kun har vundet turneringen i 2013.