Bayern München-træneren Niko Kovac er klar i spyttet. Robert Lewandowski skal ingen steder, da han er så vigtig for klubben.

Af Lasse D. Drescher

Den nye tyske Bayern München-træner Niko Kovac, er klar i spyttet. Da der igen har været lidt snak om at den polske stjerne Robert Lewandowski stadig går med en tanke, om at kunne forlade den tyske storklub.

(Photo: Getty Images)

Lewandowski sættes ofte i forbindelse med et skifte til La Liga-storklubben Real Madrid, som ofte sættes i forbindelse med stjerneangribere. Dog afslår den nye Bayern-træner muligheden for at Robert Lewandowski forlader klubben.

Niko Kovac har nemlig udtalt til mediet Bavarian Football Works, at klubben ikke vil lade Lewandowski smutte. Eftersom at Lewandowski har så stor succes, og laver så mange på, så er han så vigtig for klubben og dens fremtid.

Robert Lewandowski har i mange år efterhånden, været den helt store stjerneangriber i Bundesligaen. Den 29-årige polske angriber startede sit Bundesliga-eventyr hos den tyske klub Borussia Dortmund tilbage i 2010.

Lewandowski spillede for Borussia Dortmund i perioden 2010 til 2014. Det blev til omkring 136 kampe for Borussia Dortmund, hvor det blev til 92 scoringer. I 2014 tog Robert Lewandowski så det store skifte, hvor han netop forlod Borussia Dortmund til fordel for Bayern München.

Hos Bayern München har Robert Lewandowski spillet siden 2014, hvor det er blevet til omkring 176 kampe hos den tyske storklub, og i de kampe har Lewandowski scoret omkring 150 scoringer.

Formår Real Madrid mon at sikre sig den polske angriber?

Det er derfor forståeligt at en af verdens største klubber, som Real Madrid, går ud og gang på gang viser interesse i den polske stjerne. Da han med sine 29 år, stadig formår at vise ekstrem solid målnæse, og han formår for det meste altid at præstere på et rigtig højt niveau.

Bayern München forsøger formentlig også at hodle fast i Lewandowski, fordi han er så vigtig for deres angreb.

Læs også: Chelsea jagter fortsat Juventus-spiller