Bayern München har en præsident ved navn Karl Heinz Rummenigge, og han er nu stået frem i pressen og fortalt, hvem klubben ikke længere ønsker at hente mere. Læs hvem, nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS

Bayern præsidenten har nemlig afsløret via goal.com, at klubben ikke længere ønsker at hente Arsenals stor stjerne Alexis Sanchez fra Premier League.

Rummenigge bekræfter, at den chilenske landsholdsspiller definitivt ikke kommer til at spille i den røde Bayern trøje. Han erkender, at spilleren trods alt, helst vil til sin tidligere chef, Pep Guardiola, der er bannerfører i Manchester City, der lige nu indtager førstepladsen i den bedste engelske række.

– Jeg tror, at Sanchez alle har besluttet, hvilken kluben han vil til, når hans kontrakt udløber til sommer. Derfor tror jeg ikke han vil tage til Bayern i fremtiden, fortalte han via Sky Germany.

​Sanchez kontrakt udløber til sommer, og selvom Arsenal helst vil forlænge med angriberen, ser det nok ikke ud til at ske foreløbig.

 (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Wenger har desuden prøvet at nedmane rygterne om, at Sanchez skulle forlade klubben til januar for at indbringe en vis overgangssum.

– Du siger, at alle snakker om, at Sanchez tager til Man City. Det ved jeg nu ikke om jeg skal tage for sande rygter, for jeg tror bestemt ikke han tager af sted på noget tidspunkt, slog Wenger fast for få måneder siden, da han blev spurgt om situationen med Alexis’ kontrakt, der endnu ikke er blevet forlænget endnu.

Desuden har den tyske præsident bekræftet, at klubben ikke vil spendere retarderet, når transfervinduet igen åbner til januar, for at hente en ny spiller, nu hvor Sanchez er uden for rækkevidde.

– Vi er ikke klar til at bruge vanvittige summer på en ny spiller og en ny handel. Men måske er der en god kandidat, der ikke koster en masse penge, og en der giver mening at købe, slog Rummenigge fast.