Aftenens Bundesliga opgør imellem Eintracht Frankfurt og F.C Bayern Munchen bød på en målløs affære. På trods af en scoring fra Robert Lewandowski i det 89 minut endte kampen imellem Frankfurt og Bayern 0-0, og Frankfurt er dermed den første klub der stjæler point fra Bayern i indeværende Bundesliga sæson.

Bayern havde inden aftenens kamp spillet 10 kampe i indeværende Bundesliga sæson og vundet dem alle, hvilket vidner om en sensationel god sæsonstart for sydtyskerne. Alligevel viste aftenens modstandere fra Eintracht Frankfurt sig at være en for hård nød at knække, for Tysklands p.t. ubestridte bedste hold.

Aldrig rigtig farligt

Det meste af kampen blev spillet med 21 mand på Frankfurts halvdel, og begge midterforsvarer (Jerome Boateng og Javi Martinez) så da også ud til at være langt fra deres vante omgivelser.

Bayern brugte de 95 minutter på at producere 10 målforsøg, men det lykkedes aldrig sydtyskerne at blive rigtig farlige. Bayern havde kontrol over det meste af kampen og forsøgte ihærdigt at finde åbninger i Frankfurts forsvar, dette lykkedes overraskende få gange og Frankfurts defensiv stod bundsolidt i det meste af kampen.

På trods af Bayerns dominans var Frankfurt ikke uden chancer. Det lykkedes det kompakte Frankfurt-hold at skabe 8 målforsøg, der desuden bød på både flugtere og spark fra distancen, dog var intet af det godt nok til at kunne overrumple Manuel Neuer denne fredag aften.

Offside

Kampens eneste mål blev scoret af den polske måltyv Robert Lewandowski i det 89 minut. Målet endte dog med at blive underkendt af linjedommeren til stor fortrydelse for angriberen. De 5 minutters overtid forgik med en smule ekstra tryk på Frankfurts forsvar, og Bayerns Arturo Vidal missede en halvstor chance ved at misstime et fint indlæg. Kampen sluttede i det 95 minut og endte 0-0.

Efter aftenens kamp rykker Eintracht Frankfurt midlertidigt op på en 11. plads i Bundesligaen, imens at Bayern Munchen bibeholder deres 1. plads.