Foto: Matthew Ashton - AMA/Getty Images

Foto: Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Der er gang i svingdøren hos engelske Crystal Palace. Den togolesiske angriber, Emmanuel Adebayor, er et velkendt navn i London-området. Her han blandt andet spillet for Arsenal og Tottenham.

Nu er han så skiftet til Crystal Palace, i en aftale, der løber indtil slutningen af denne sæson.

Adebayor, som er 31 år, var ledig på transfermarkedet efter hans kontrakt med Tottenham blev ophævet i septembers, og har i alt scoret 94 Premier League-mål for henholdsvis Tottenham, Arsenal og Manchester City.

For to uger siden bekræftede Palace-træner, Alan Pardew, så at man var interesseret i angriberen.

Adebayors sidste optræden var den 3. maj 2015, da han fik 6 minutter for Tottenham, da man hjemme tabte 1-0 til Manchester City.

Palace har i denne sæson scoret tredjefærrest mål i Premier League med 24 mål i 23 kampe denne sæson, og ligger placeret som nummer 11 i tabellen.

I truppen råder man over angribere som Fraizer Campbell, Dwight Gayle, Connor Wickham og Marouane Chamakh har kun formået at score ét ligamål.

Crystal Palace har ikke formået at vinde i de sidste seks kampe, hvor man har tabt de sidste fire.

Pardew prøvede også i 2006 at hente Adebayor, da han dengang var træner for West Ham United.

Togoleseren skiftede i stedet til Arsenal fra den franske klub Monaco, og sidenhen har han spillet i Manchester City, efterfulgt af et lejeophold i Real Madrid, før han skiftede til Tottenham Hotspur i 2012.

Læs også: Arsenal-legende mener at Southampton profil ville være et godt køb