Bundesligaen klubben Werder Bremen har nu officielt hentet en af Premier Leagues hollandske stjerner. Det bekræfter klubben selv på deres hjemmeside. 

Det drejer sig om Everton midtbanespilleren Davy Klaassen, der er komme t til Bundesligaen på en fir-årig kontrakt. Den tidligere Ajax kaptajn skifter til den bedste tyske række, Bundesligaen, for omkring 120 millioner danske kroner.

Skiftet sker bare et år efter han kom til Everton for omkring 230 millioner kroner – altså næsten det halve af , hvad han bliver solgt for nu.

Klaassens muligheder for den blå del af Merseyside var i den grad begrænsede. Faktisk fik han aldrig rigtig muligheden for at blive en succes i klubben. Nu har Everton så givet ham lov til at forlade på permanent basis til fordel for Bundesligaen og Werder Bremen.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Gensidig beundring

På den tyske klubs hjemmeside har manager Florian Kohfeldt udtalt sig på følgende måde:

“Med ham har vi vores ønske spiller. Han er den helt rette for os. Vi har holdt øje med ham i lang tid og er bare glade for at muligheden for at hente ham har åbnet sig. Davy kan afgøre en hver kamp. Hans kreativitet og store arbejdsevne er noget af det, der har imponeret os. Derudover er han også meget aggressiv. Det bliver helt fantastisk at have ham med i truppen næste sæson. ” slog Bundesligaen s manager fast.

Klaassen selv har udtalt sig på følgende måde: ” Det har gjort indtryk på mig, at Bremen har prøvet så hårdt på at hente mig som de har. Det er vigtigt at vide, at man er ønsket i en klub, når man skifter der hen. Ellers kommer der aldrig til at gå godt på banen. Efter jeg har snakket med Florian Kohfeldt var jeg henrykt over at komme til klubben. Jeg er sikker på jeg kan bidrage med rigtig mange ting til truppen. Klubben vil spille offensiv, attraktiv fodbold og det er bestemt noget, der tiltaler mig.” slog hollænderen fast.