Nu er det endelig officielt. Handlen, der har været undervejs siden sommerens begyndelse er endelig faldet på plads. Læs nedenfor, hvem det handler om. 

AF KRISTIAN PARIS

Chelsea har nemlig endelig officielt solgt deres uønskede angriber Diego Costa til Atletico Madrid.
De to klubber har brugt hele sommerens transfervindue på at lave en aftale med hinanden, men det er altså først lykkedes nu, efter flere mislykkedes forsøg.
De kunne ikke blive enige før sommerens transferudløb, og den seneste udvikling af situationen i London har blot betydet, at det nok er en god handel for begge klubber.

 (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Atletico lider dog lige under det såkaldte ‘transferban’, hvilket betyder, at spilleren først kan spille for hovedstadsklubben efter første januar 2018. Derudover mangler Costa stadig at gennemgå det obligatoriske lægetjek og acceptere de personlige detaljer med sin tidligere og nu kommende klub.

Klubber skriver på sin egen officielle hjemmeside:

– Chelsea Football Club har i dag accepteret en aftale med Atletico Madrid om at sende Diego Costa til klubben. Costa har endnu ikke gennemgået lægetjekket eller accepteret en kontrakt fra klubben.

Atletico Madrid skriver følgende på deres hjemmeside:

 – Atletico de Madrid og Chelsea er nået til enighed om en aftale, der sender Diego Costa til klubben.

 – Diego Costa vil rejse til Spanien indenfor et par dage for at gennemgå lægetjekket og forhandle en kontrakt. Dernæst vil han være tilbage i klubben. Vi håber ,på et godt og langt samarbejde med Costa.

Flere medier i både Spanien og England skriver, at handlen kommer til at have en værdi på omkring 550 millioner kroner, der også inkluderer, at de rød stribede fra hovedstaden, betaler spillerens løn de næste fire måneder.