Den lille walisiske klub, Swansea, der også bliver kaldt svanerne har været usædvanligt meget i mediernes søgelys de sidste par uger. 

AF KRISTIAN PARIS

Først havde Premier Leauge rivalerne Everton kig på klubbens største stjerne, angriber Gylfi Sigurdsson, og den interesse endte med at føre til et rekordstort salg. Hele 400 millioner har det indbragt den lille middelmådige Premier Leauge klub, der nu skal forsøge at bruge pengene bedst muligt.

Deres første signing for de mange millioner er netop kommet her i dag, onsdag. Klubben annoncerer nemlig købet af Hull Citys midtbanespiller Sam Clucas på en firårig aftale. Overgangssummen er ukendt.

(Photo by Tony Marshall/Getty Images)

Den walisiske klub bekræfter salget på deres officielle hjemmeside, hvor de også indikerer, at spilleren allerede er klar til at komme i aktion for første gang for klubben i weekendens kommende udebane kamp mod Crystal Palace.

Der lyder følgende på klubbens hjemmeside: “Swansea City er henrykt over at kunne annoncere købet af Hull Citys midtbanespiller Sam Clucas. Den 26-årige spillere kommer her til Liberty Stadium for et hemmeligt beløb. Dog kan vi sige, at han har skrevet under på en firårig aftale med klubben, og er mere end klar til at spille på Søndag, når turen går til Crystal Palace. ” 

 

Hovedpersonen selv har gjort opmærksom på sine nye arbejdsgiver via hans egen officielle Twitterside, hvor han skriver følgende: “Hej alle, Sam Clucas her. Jeg glæder mig til en sæson med Swansea City og forhåbentlig mange flere til følge. Jeg glæder mig til at ser jer alle på kampdagen. ” sluttede han sit opslag.

Sam Clucas har siden 2015 spillet for tigerne, hvor han har optrådt ca 90 gange i ligaen, og scoret ni mål.