Everton vil ifølge Sky Sports forsøge at hente Crystal Palace-angriberen Christian Benteke til Everton. Benteke skal så erstatte Romelu Lukaku, som Everton lige har solgt til Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Sky Sports skriver at Everton vil ud og erstatte Romelu Lukaku, som de har solgt til Manchester United for et meget stort beløb. Spilleren som Ronald Koeman gerne vil erstatte Lukaku med, er en anden belgisk angriber.

(Photo by Mark Robinson/Getty Images)

Det er den 26-årige Christian Benteke, som i den seneste stund har spillet hos Crystal Palace. Benteke har tidligere spillet hos Premier League-klubben Liverpool, og den nuværende Championship-klub Aston Villa.

Everton har allerede hentet Manchester United-veteranen Wayne Rooney til Goodison Park. Koeman har også hentet Malaga-profilen Sandro Ramirez til Premier League, og det forventes der vil blive hentet en del spillere til Everton.

Kan Benteke overtage Lukakus rolle?

Christian Benteke havde en god debut-sæson for Crystal Palace, hvor det er blevet til 15 Premier League-mål. Hvis handlen bliver færdiggjort, bliver det spændende at se om Benteke kan overtage rollen, efter Romelu Lukaku.

Læs også: Liverpool også interesseret i uønsket La Liga-stjerne