Det 10. ligamål kunne Nicklas Bendtner med sine støvler banke ind i denne sæson, da Rosenborg gæstede Strømsgodset. Dog er danskeren ikke tilfreds med sin egen præstation endnu. Der mangler flere mål.

Nicklas Bendtner er en af de to danskere, som Celtic onsdag aften skal passe på, når de møder Rosenborg på udebane. Foto: Getty Images

Nicklas Bendtner er vendt tilbage til sin gode gamle form som målræv i sin nye norske klub, Rosenborg. Det 10. mål blev sat ind i søndagens kamp på udebane mod Strømsgodset.

De forsvarende mestre fra Trondhjem kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret med en sejr på 2-0, hvoraf det ene blev scoret af ingen andre end Nicklas Bendtner.

På trods af målformen atter er tilbage hos danskeren, er han ikke helt tilfreds endnu.

LÆS OGSÅ: De Boer fyret efter fire kampe – han er den første manager i Premier League til at gøre dette

-Det var en vigtig sejr. Personligt er jeg ikke helt tilfreds. Jeg skulle gerne have scoret flere mål, men jeg er glad for at være med på et hold, der gør det godt i ligaen og i Europa, fortalte Nicklas Bendtner til danske Eurosport efter kampen.

De 10 mål gør, at Nicklas Bendtner topper topscorerlisten i sin klub, og de mange mål og gode præstationer har da også gjort Bendtner bemærket hos Åge Hareide, der kvitterede med at udtage angriberen til den seneste landsholdstrup. Noget, der ikke er sket de sidste to år.

Med 2-0 sejren over Strømsgodset kan Rosenborg nu se sig selv på en førsteplads i Elitserien, hele seks point ned til Sarpsborg 08, som er nærmeste konkurrent på andenpladsen.

Med det solide pointforspring og kun ni runder igen, bør Rosenborg ikke fejle. Men alt kan ske. Især i norsk fodbold.

LÆS OGSÅ: Dato fastsat: Denne dag skal El Clasico spilles