Endnu engang rygtes Benfica-talent væk fra den portugisiske storklub. Hvor ender Semedo hende, såfremt han altså forlader Benfica til sommer?

Af Lasse D. Drescher

Sportwitness skriver at Manchester United endnu engang, vil forsøge at sikre sig Benfica-profil. Der er denne gang tale om forsvarsspilleren Nelson Semedo. Højrebacken har spillet solidt for Benfica, og det er formentlig derfor Manchester United er på jagt.

(Photo by VI Images via Getty Images)

Dog understreger mediet at Manchester United ikke er den eneste store europæiske klub, som er på jagt efter den 23-årige portugiser. Den tyske storklub Bayern München skulle også have stor interesse. Manchester City har også vist interesse, men ifølge Sportwitness har City droppet jagten på Nelson Semedo.

Kommer der kamp til stregen om Benfica-talent?

Sportwitness skriver samtidig at Nelson Semedo kommer til at blive en meget dyr herre, at hente væk fra Benfica. Specielt hvis der er to store klubber som kæmper om underskriften, så stiger hans pris formentlig. Det forventes at startbuddet fra Manchester United ligger på omkring 445.000.000 kroner.

Læs også: Bale nævner de tre bedste spillere han har spillet imod