Den berømte kendis, som blandt andet er kendt fra TV-programmet omhandlende biler, Top Gear, engelske Jeremy Clarkson, som også har et forhold til den London-baserede klub, Chelsea F.C, har kritiseret sit yndlingshold efter præstationen mod Manchester City.

Foto: Clive Rose/Getty Images

Foto: Clive Rose/Getty Images

The Blues virkede ude af form mod et tændt Manchester City-mandskab, og Clarkson har på Twitter adspurgt Chelsea om, hvordan de kan få sig selv til at tage penge for sådan en kamp.

Et hattrick fra den argentinske landsholdsspiller, Sergio Agüero, var for meget for Chelsea-mandskab, som indtil videre har haft en lettere utilfredsstillende sæson.

Holdet er placeret i midten af Premier League, og Chelsea har heller ikke formået at nå langt i diverse cupturneringer, og en plads, der giver kvalifikation til Europa League synes ude af sigte.

Igennem hele sæsosonen har man haft svært ved at finde fodfæste, og spillere som normalt burde præstere stabilt har leveret dårlige præstationer.

Chelsea får ny cheftræner fra til sommer af, hvor den nuværende italienske landstræner, Antonio Conte, tager over i den blå side af London.

Nedenfor kan du se det meget delte tweet fra Jeremy Clarkson.

Læs også: Leeds-ejer vil have Mourinho og CL-bold