LISBON, PORTUGAL - AUGUST 18: PFC CSKA Moscow's forward Ahmed Musa during the match between Sporting CP and CSKA Moscow for UEFA Champions League: Qualifying Round Play Off First Leg on August 18, 2015 in Lisbon, Portugal.  (Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

LISBON, PORTUGAL – AUGUST 18: PFC CSKA Moscow’s forward Ahmed Musa during the match between Sporting CP and CSKA Moscow for UEFA Champions League: Qualifying Round Play Off First Leg on August 18, 2015 in Lisbon, Portugal. (Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

På de sociale medier er der dukket et billede op af Ahmed Musa, der har en Manchester United-trøje på, mens han er afsted med landsholdet.

Ahmed Musa blev for en kort stund Leicesters dyreste køb nogensinde denne sommer, indtil klubben hentede Islam Slimani for en endnu højere pris. Det kan dog godt ske, at Ahmed Musa havde håbet på, at det ikke var Leicester, men derimod Manchester United der havde købt ham.

I hvert fald er han blevet fanget med en Manchester United-trøje, mens han gav til de fattige i hans hjemby, da han i øjeblikket er afsted med det nigerianske landshold.

Selvom det ikke er verdens største skandale, så er det nok ikke noget, der vil glæde Leicester Citys fans og personale, når Ahmed Musa har en trøje fra en konkurrent i samme liga på.

Ahmed Musa har efter skiftet til Leicester været ude og sammenligne sig selv med Jamie Vardy, som han selv synes, at han minder om.

– Jeg mener, jeg er lidt som Jamie Vardy. Jeg har fart, jeg arbejder hårdt og vi har mange ens kvaliteter. Om jeg er hurtigere end ham, kan jeg ikke sige endnu, siger Musa til Goal.

– Jeg har ikke spillet med ham endnu, men jeg ser frem til at finde ud af det, og jeg ser frem til at spille med Vardy. Jeg kan godt lide hans spillestil. Jeg tror, vi vil passe godt sammen.