Sjældent sker det. Men nogle gange er der bare nogle parter i moderne fodbold, der bare ikke kan enes. Og så går det galt. Læs om ‘skandalerne’ her. 

AF KRISTIAN PARIS 

William Gallas

Chelsea v Fulham

I sommeren 2006 sker der noget sensationelt i Premier League klubben Chelsea. William Gallas har udtrykt sit dybe ønske om at forlade klubben. Han er eftersigende så opsat på at forlade London, at han truer med at score selvmål hvis han kommer til at spille for klubben.

Men i et interview med BBC Sport afviser den franske forsvarsspiller alle rygter om sådan en trussel. Men faktum er, at Gallas nægtede at spille for Chelsea igen, og det endte med, at han forlad klubben til fordel for Arsenal på deadline day.

Abdel Taarabt

Queens Park Rangers v Everton - Premier League

Abdel Taarabt skabte i den grad problemer da han i 2012 var Queens Park Rangers. Spilleren nægtede nemlig at være på hold, hvor englænderen Joey Barton også var. Et bizart krav.

Ligeledes nægtede spilleren at træne i klubben tilbage i 2014, hvilket førte til, at han ikke kunne spille nogen kampe for London klubben.

Begge historier blev bekræftet i de britiske aviser Standard og Telegraph. En hændelse, der resulterede i, at Taarabt måtte se klubben rykke ned fra bænken i 2014.

Herefter blev den marokkanske offensivspiller solgt til portugisiske Benfica, der nu måtte nyde godt af hans talent på fodboldbanen, men hans noget slappe attitude uden for banen.

Raheem Sterling

Burnley v Liverpool - Premier League

En af de bedste Liverpool spillere i historien, men Sterling bragte skam over sit talent tilbage i 2015.

Den unge englænder var opsat på at forlade Anfield til fordel for Manchester City og det medførte, ifølge the Daily Mail, at englænderen nægtede at spille for klubben i opstartsperioden, hvis ikke han blev solgt til stenrige City.

Det gjorde han så for omtrent 500 millioner danske kroner.

Dimitar Berabtov

Manchester United's Dimitar Berbatov (L)
Vi tager et smut tilbage til 2008.
Berbatov blev dengang betragtet som en af de bedste på White Hart Lane, og Berbatovs
opførelse i Tottenham hænger fast i mange fans.

Den bulgarske angriber nægtede at spille under manager Juande Ramos og som konsekvens af det blev han solgt. Det bekræfter the Telegraph.