Daley Blind er glad for at han blev flyttet ned i forsvaret af Van Gaal.

Af: Lasse D. Drescher

Der har i denne sæson været mange skader hos Manchester United, og det har gjort at Louis Van Gaal har været nødt til at sætte normale midtbanespillere ned i midterforsvaret. Det gjorde Van Gaal med Daley Blind, og det har faktisk vist sig som en rimelig solid løsning.

Phil Jones og Marcos Rojo har begge misset det meste af sæsonen, grundet skader. Chris Smalling og Daley Blind har været Manchester Uniteds foretrukne midterforsvar. I de sidste to kampe har Van Gaal rykket Michael Carrick ned til Daley Blind, fordi Chris Smalling har været ude med en lille skade.

Chris Smalling og Daley Blind har været solide for Manchester United.(Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

Chris Smalling og Daley Blind har været solide for Manchester United.(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Daley Blind mener selv at han har accepteret at være midterforsvar, og nu føler Blind det er hans position.

Daley Blind fortalte dette til Dailystar:

“Jeg føler mig godt tilpas på min nye position, jeg har haft nogle gode kampe ved siden af Chris Smalling, og Michael Carrick selvfølgelig. Jeg har vokset så meget i løbet af denne sæson, og det er jeg meget glad for.

Jeg har vist at det ikke kun handler om styrke, men også hurtig reaktion for at blive en god forsvarsspiller. Jeg elsker også at tænke på at man som midterforsvar har stor del i opspillet. Kan man ikke få bolden til at komme rundt imellem folk i forsvaret, så er der slet ingen chance for at man kommer til at angribe ved flot fodbold. Så det er meget fedt at vide man har andel i opspillet.”

Læs også: Hvornår finder Manchester United og Jose Mourinho ud af noget?