Det var med store forhåbninger, at Manchester City tilbage i 2008 hentede den brasilianske angriber, Jo. Forhåbningerne stod dog aldrig rigtig mål med de præstationer, Jo lagde for dagen i den engelske storklub, og han blev hurtigt lagt på hylden og kasseret. Nu er han dog på vej tilbage til Europa, hvor han fra januar skal tørne ud for Napoli. Det melder en stor italiensk avis.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Klopp indrømmer: Uafgjort føles som et nederlag

Det var i 2008, at Manchester City blev købt af stenrige ejere. Derfor skulle der også købes stort ind, og en af de første indkøb, klubben lavede efter ejerskiftet, var den brasilianske Jo, som alle havde store forventninger til.

Han skiftede til klubben på en, dengang, transferrekord. Hele 198 millioner kroner (det lyder ikke af ret meget i nutidens fodboldverden) gav den blå del af Manchester City for det brasilianske stjernefrø, der dog aldrig for alvor formåede at spire.

Fyrer FCK mon Ståle? Nu taler ledelsen ud

Der var ellers lagt et kæmpe pres på Jo’s skuldre, for med imponerende præstationer i CSKA Moskva, hvor han havde bombet løs i den russiske liga, var Manchester City overbeviste om, at de med Jo havde fået en spiller, der kunne ligge alle andres forsvar ned. Det gik dog ikke helt som forventet.

Den nu 30-årige angriber har siden da været rundt omkring. For eksempel har han spillet i Brasilien, Mellemøsten og Asien, hvor klubber som Internacional, Atletico Mineiro, Al Shabab, Jiangsu Sunning og i øjeblikket Corinthians, har haft ham på kontrakt.

Nu kan en stor, italiensk sportsavis dog rapportere om, at Jo er på vej tilbage til det europæiske kontinent. Ifølge SporTV lokker Napoli nemlig med en kontrakt. Den syditalienske klub fører i øjeblikket Serie A, og har været helt forrygende i denne sæson.

Barcelona-præsident kommer med hint: Ny spiller til januar