Den tyske Bundesliga-klub, Borussia Mönchengladbach, spillede i eftermiddags 0-0 hjemme mod Hamburger SV. En kamp, som bød på to brændte straffespark til værterne fra Gladbach.

Det har næppe været sjovt at være Gladbach-fan denne lørdag, for klubben havde alle chancerne til at tage de tre point med hjem i dag. Men sådan skulle det altså ikke gå.

HSV spillede ellers størstedelen af kampen med ti mand, fordi man fik Cleber udvist i det 25. minut, fordi han begik straffespark.

Her skulle André Hahn forsøge at bringe hjemmeholdet foran. Men sådan skulle det ikke gå, og de 53.000 tilskuere på Borussia-Park brød ud i store suk og ærgrelse.

Efter pausen var den gal igen. Her havde man dog godt nok skiftet den tidligere straffesparkskytte Hahn ud med Lars Stindl, der skulle forsøge at eksekvere den store chance.

Men endnu igen gik heldet altså ikke hjemmeholdets vej. Det har nu fået den tyske klub til at sende dette geniale tweet:

Så selvom der for tiden er ikke meget humor inde på banen, er der stadig plads til lidt uden for banen.