Liverpool-legenden Jamie Carragher, er ikke helt sikker på at José Mourinho, er en forbedring, i forhold til Louis van Gaal.

Af Lasse D. Drescher

Liverpool-legenden Jamie Carragher mener at José Mourinho, ikke formår og leve op til sit omdømme, og den store rolle han har hos Manchester United. Carragher mener samtidig at Louis van Gaal, i det mindste fik resultater, i de store kampe.

(Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

De Røde Djævle er formentlig frusterede, efter at de endnu engang spillede uafgjort, og med cifrene 1-1. United har i deres seneste tre hjemmekampe i Premier League, spillet uafgjort. To af de tre opgør, har endt 1-1.

Carragher mener ikke, at Louis van Gaal havde så mange problemer, og dårlige resultater, som José Mourinho har. Carragher gør det krystalklart, at LVG i det mindste skabte gode resultater, i de store kampe.

Jamie Carragher udtaler følgende til Sky Sports:

“De burde få meget bedre resultater, end dem de får. De misser de fleste chancer, og det er meget værre nu, end det var i sidste sæson. United-fansene var frustrerede over måden Van Gaal spillede på, men resultaterne var meget bedre.

Du kan sige meget om Louis van Gaal, men han skabte altid resultater, specielt i de store kampe. Vi plejer og sige at Mourinho også skaber gode resultater, men over de seneste par år, har det været sløvt for Mourinho.”

Læs også: PL-Storklubber kæmper om Atletico-talent