Foto: EPA/ARMANDO BABANI

Foto: EPA/ARMANDO BABANI

Den nuværende FC Porto-målmand Iker Casillas har svaret tilbage på en yderst hadfuld kommentar fra en fan, der har kaldt ham for en mannequin-dukke.

Af Emil Plovgaard

Og “bashingen” af den tidligere Real Madrid-målmand, der af den hadefulde supporter beskrev Casillas som en mannequin-dukke, der ikke kunne redde skud, er nu blevet endnu sjovere, da den 35-årige målmand er kommet med et modsvar.

Casillas, som var blevet fravalgt til Spaniens kampe af landstræner Julen Lopeteguí i deres seneste kampe mod Makedonien og England, svarede tilbage med en video af hans vigtigste redninger for Real Madrid og i tiden som førstevalg for det spanske landshold, hvortil han tilføjede: “Før du går i seng, så tag et stykke papir og notér dig dette.”

Du kan hele seancen nedenunder i følgende tweet:

Artiklen fortsættes under billedet…

Casillas ankom til Porto i sommeren 2015 fra Real Madrid efter 510 optrædener og 16 år for La Liga-holdet, efter at have tilbragt adskillige år på klubbens ungdomsakademi.

Fansene på Santiago Bernabeu var utilfredse med Iker Casillas afgang, og målmandens forældre hævdede, at det var klubpræsident, Florentino Perez, der havde ført hetz mod den spanske legende, og derfor drevet ham ud af klubben.

Porto skal møde danske F.C. København på udebane i Champions League. En turnering, som Iker Casillas har et fint redningssnit i. Hele 2,67 redninger er det i snit blevet til i den berømte og berygtede turnering.