Af David Paris

Det er midtuge og det betyder Champions League. Vi giver dig her en komplet gennemgang af grupperne i dette års turnering. De fortæller, hvem der kan gå videre og hvilke resultater de forskellige hold skal bruge for at komme videre. God fornøjelse!

Gruppe A:

Et uafgjort resultat vil sikre Manchester United at gå videre som nummer et i puljen og hvis de undgår at tabe med fire mål, er de også sikre på at slutte over russerne fra CSKA Moskva. Basel kan blive nummer to, hvis de selv vinder.

Manglende kampe: Benfica vs Basel, Manchester United vs CSKA Moscow

Gruppe B:

Bayern München og Paris Saint-Germain er begge sikre på at kvalificere sig til knock-outfasen, men spørgsmålet er, hvem der blive nummer 1 i gruppen og formentlig får en bedre lodtrækning end nummer to. Den sag er dog næsten også afgjort, da selvom Bayern München kun har tre point op til PSG på førstepladsen, så har franskmændenes måldifference så stor, at Bayern München kun ville kunne blive nummer 1, hvis de vandt med 18 mål.

Manglende kampe: Bayern Munich vs Paris St-Germain, Celtic vs Anderlecht

Gruppe C

Chelsea er sikre på at kvalificere sig til sekstendelsfinalerne som nummer et, hvis de vinder Champions Leagues sidste gruppespilskamp som er mod Atletico Madrid. Hvis Roma ikke vinder er de dog også sikre på førstepladsen. Roma kan gå videre hvis de vinder eller Atletico Madrid vinder. Atletico Madrids chance er at vinde over Chelsea og håbe at Roma taber til Qarabag.

Manglende kampe: Chelsea vs Atlético Madrid, Roma vs Qarabag

 

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side