Den franske 30-årige angriber Löic Remy, har ifølge engelsk medie skrevet under med La Liga-klub. Det er sket efter at Chelsea satte Remy fri, og gjorde så han ikke var på kontrakt med klubben længere.

Af Lasse D. Drescher

Den 30-årige Chelsea-angriber Löic Remy har siden skiftet til London-storklubben i 2014, ikke fået meget spilletid. I løbet af sommerens transfervindue har den franske angriber været rygtet mod La Liga-klubben Las Palmas.

(Photo by Steve Bardens/Getty Images)

Dog endte det ikke ud i en afsluttet handel, men nu skriver mediet Chelsea Daft at Löic Remy ikke længere befinder sig hos Chelsea. Det er fordi Chelsea skulle have sat Remy fri, så han ikke var på kontrakt med den engelske storklub længere.

Chelsea Daft skriver samtidig at Löic Remy skulle have underskrevet en kontrakt, med en ny klub. Den nye klub er den førnævnte La Liga-klub Las Palmas. Dog kan det være svært at forstå, hvorfor Chelsea satte Löic Remy fri nu.

Har Chelsea spillet kortene korrekt?

Premier League-storklubben kunne have solgt den 30-årige franske angriber, i løbet af sommerens transfervindue. Det skete dog ikke, og derefter satte Chelsea Löic Remy helt fri fra sin kontrakt.

Men på den måde tjente Chelsea jo ingen penge på et salg, af den erfarne franske angriber. Men måske har Chelsea gjort som de har gjort, for at undgå at blive ved med at betale lønnen til den franske angriber.

Læs også: Schalke-profil forventes at blive solgt til januar