Både Antonio Conte og Arsene Wenger leder efter forstærkninger til defensiven denne sommer og overvåger nu Bundesliga-stjernen tæt.

Chelsea og Arsenal er begge interesserede i at sikre sig Borussia Dortmund-forsvarspilleren Sokratis Papastathopoulos, ifølge Goal.

Den 29-årige midterforsvarer har antydet, at han er åben over for et skifte væk fra Bundesliga-klubben i håb om at vinde trofæer, med begge Premier League klubber klar til at sende et bud efter grækeren.

Sokratis, der har optrådt i 26 liga kampe under den nu fyrede træner Thomas Tuchel i Dormund i sidste sæson, skulle være åben overfor et skifte til England, det er dog stadig ubesluttet, hvor hans fremtid er.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Den græske-landsholdsspiller var en del af Dortmunds startopstilling da man på den sidste dag af Bundesliga-sæsonen skulle vinde for at garantere en plads i Champions League-gruppespillet i næste sæson. Man sluttede 18 point bag Bayern Munchen, idet Bayern formåede at genvinde den tyske titel.

Som følge af Dortmunds sidste ligakamp, og før klubbens DFB-pokal finale imod Eintracht Frankfurt, fortalte Sokratis Funke Medeingruppe, at han følte, at tiden var ved at løbe ud for ham, hvis han skulle tilføje noget sølvtøj til hans personlige kollektion.

“Hvis du er ung, så har du massere af tid til at vinde ting,” sagde han. “Men jeg er ikke ung mere og tiden bliver mindre, så jeg vil virkelig gerne vinde en titel.”

Både Chelsea og Arsenal er begge på markedet efter at forstærke deres defensiv, med Antonio Conte, der har fokuseret på at lande Southamptons Virgil van Dijk indtil dette tidspunkt.

Skulle Chelsea ikke få fat i hollænderen, så forstår Goal, at Chelsea-træneren vil gå efter sin tidligere spiller, nemlig Juventus’ Leonardo Bonucci, der er åben overfor en genforening med sin tidligere træner, efter at have afslået et tilbud fra Manchester City sidste år.