LONDON, ENGLAND - DECEMBER 26: Guus Hiddink interim manager of Chelsea and first team coach Steve Holland during the Barclays Premier League match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge on December 26, 2015 in London, England. (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

 Guus Hiddink vil have nyt blod på holdet og de er ude efter nogle af de allerbedste (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Chelsea har budt 650 millioner på Paul Pogba, lyder det fra den spanske avis, Don Balon. 

Den spanske avis påstår at Chelseas nye træner Guus Hiddink gerne vil lukke en aftale med den franske midtbanestjerne i januars transfervindue.

Ydermere påstår avisen at Chelsea-ejer Roman Abramovich allerede har budt på Pogba i august måned. Et bud som blev afvist af Juventus.

Hvis handlen bliver til noget påstår Don Balon at Juan Cuadrado – Chelseas fløjspiller, som lige nu er udlejet til Juventus – vil blive tilbudt til den italienske klub.

Pogba, som før har spillet for Manchester United, har udviklet sig til at blive en af verdens bedste spillere over de seneste to sæsoner, selv om han i 2015/16 har været hamrende ustabil til tider.

Men ustabiliteten har været forståelig, da den unge Pogba har skullet løfte et stor ansvar på sine skuldre, efter at Arturo Vidal og Andrea Pirlo forlod Juventus i sommers.

Den 22-årig franske landsholdsspiller har spillet 16 ligakampe i denne sæson med tre mål til følge, og skabt 23 chancer.