Foto: Rossi/AS Roma via Getty Images)

Foto: Rossi/AS Roma via Getty Images)

Nainggolan har været i kontraktforhandlinger med sin nuværende klub, AS Roma, i de sidste tre måneder, men der er altså endnu ikke kommet en aftale ud af det endnu.

Af Emil Plovgaard

Den 28-årige valgte at blive hos Luciano Spalletti og co. i sommers, fordi han blev lovet en ny kontrakt, da andre klubber stod klar til at byde Nainggolan velkommen.

Det belgiske medie, Het Niewusblad, hævder, at den belgiske midtbanespiller er træt af at vente og gerne vil forlade Roma i januar.

Mediet hævder også, at Chelsea har fornyet deres interesse i den belgiske midtbanespiller, efter man missede chancen for at hente ham i sommers.

Chelsea vil angiveligt sælge Nemanja Matic og Oscar i januar for at bane vejen til Nainggolan. Matic har været kædet sammen med et skifte til Manchester United for at genforene sig med den tidligere manager i Chelsea, José Mourinho. Oscar bliver kædet sammen med et skifte til kinesisk fodbold.

Chelsea rummer over en del belgiske spillere i sin trup, herunder Eden Hazard, Thibaut Courtois og Michy Batshuayi.

Nainggolan har optrådt 19 gange for Roma i denne sæson med to mål og en assist til følge. Han har kontrakt med den italienske klub til juni 2020.