(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Chelsea er blevet enige med Shakhtar Donetsk om en aftale. Chelsea vil angiveligt købe den brasilianske angriber Alex Teixeira i januar. Det vil blive den første handel under Guus Hiddink.

Det engelske nyhedsmagasin, The Mirror, meddeler at Chelsea er villige til at give 300 millioner danske kroner for Teixeiras underskrift. Angriberen skulle efter sigende have en mundtlig aftale med Chelsea omkring en transfer.

Teixeira ønsker at forlade Shakhtar Donetsk, da man er røget ud af Champions League-gruppespillet, og han søger derfor nye udfordringer.

Teixeira vil dog ikke være til rådighed for Chelsea i Champions League, da han allerede har spillet i denne turnering i sæsonen.

Men skiftet vil helt sikkert falde på et tørt sted, hvis det bliver en realitet, da Chelsea i denne sæson har haft problemer med at score. Angriberne Diego Costa og Loic Remy kan ikke lykkes med det, og sommerens indkøb Radamel Falcao er et kæmpe flop.

Teixeira har scoret 26 mål i lige så mange kampe, så der er tale om en angriber, der ved hvor målet står. Diego Costa derimod har kun scoret tre mål i 13 kampe.

Chelsea står over for en masse afgørende kamp hen ad den næste periode, hvor man ligger ud med en hjemmekamp imod Watford i morgen, som ligger lige bag top-4, og har vundet de seneste fire kampe.

Derefter går turen til Manchester United, som blot har vundet to ud af de seneste seks ligakampe. Presset på Louis van Gaal er berettiget, og ifølge kilder rygtes det at hollænderen har to kampe til at redde sit job.

Læs også: Chok: Mourinho skamroses af Chelsea-spiller