Atletico Madrid-forsvarsspiller jagtes af Premier League-storklubben Chelsea.

Af Lasse D. Drescher

Den kroatiske højreback Sime Vrsaljko er ifølge det italienske medie Calciomercato, blevet en eftertragtet herre i London. Premier League-storklubben Chelsea skulle have fået øjnene op, for den kroatiske Atletico Madrid-spiller.

(Photo: Getty Images)

Sime Vrsaljko er i øjeblikket værdisat til omkring 185.000.000 kroner. Dog har kroaten gang i en solid VM-slutrunde med landsholdet, hvor Vrsaljko får godt med spilletid. Derfor kan der formentlig komme flere klubber, som vil vise interesse i Atletico-forsvarsspilleren.

London-storklubben CHelsea skulle ifølge meidet møde konkurrence, fra Serie A-storklubben Inter Milan. Dog skulle Inter have afsløret, at de ikke har interesse i at betale i nærheden af hvad Sime Vrsaljko er værdisat til.

Derfor skal man ikke forvente at Inter har en chance, da Atletico Madrid formentlig vil kræve en del penge for kroaten. Der meldes intet om hvor vidt Atletico Madrid har interesse, i at sælge den 26-årige back.

Men der er skabt tvivl om hvor vidt Chelsea egentlig bør jagte, den solide kroatiske højreback. Da de har to højrebacks i klubben, som allerede kæmper om pladsen på holdet. Det er Victor Moses og italienske Davide Zappacosta.

Bør Chelsea gøre hvad de kan, for at sikre sig kroaten?

Zappacosta blev i sommers hentet til den engelske storklub, fra Serie A-klubben Torino. Det har ikke været det vilde skifte som mange håbede på, eftersom at Victor Moses er blevet valgt foran italieneren i de fleste kampe.

Derfor er der flere som har det i baghovedet, og tænker på om det samme bare vil ske, hvis de går ud og bruger penge på at hente 26-årige Sime Vrsaljko til Stamford Bridge. Men intet vides endnu, det må tiden vise.

Læs også: Italiensk medie: Manchester City sikre sig Napoli-stjerne i løbet af det næste døgn