Chelsea skulle ifølge engelsk medie have tilbudt Juventus-stjerne en kontrakt. Et skifte til Chelsea kommer nærmere og nærmere for Higuain.

Af Lasse D. Drescher

Mediet The Mirror skriver at der er fremskridt for Chelsea, i jagten på en ny angriber. Premier League-storklubben har haft stor interesse, i at sikre sig en ny angriber som kunne sende en masse afslutninger i nettet.

(Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)

Alvaro Morata og Olivier Giroud er tydeligvis ikke gode nok for Chelsea, og derfor søger de forstærkninger. Det har været Juventus-stjernen Gonzalo Higuain, som primært har været sat i forbindelse med et skifte til Stamford Bridge.

Det er stadig den erfarne argentiner som rygtes mod Chelsea, og PL-storklubben skulle have tilbudt argentineren en kontrakt. Siden skiftet til Serie A-storklubben har Higuain spillet omkring 105 kampe, og det er blevet til 55 scoringer og 12 assist.

Før tiden hos Juventus, befandt Gonzalo Higuain sig hos den italienske storklub Napoli, og før det hos den spanske storklub Real Madrid. I tiden hos Napoli formåede Higuain at tilspille sig 147 kampe, hvor det blev til 92 scoringer og 26 assist.

I hans tid hos den spanske gigant, Real Madrid, formåede Higuain at spille 264 kampe. I de mange kampe for den spanske storklub, har Higuain formået at lave 122 scoringer og 56 assists.

Alvaro Morata som har skuffet fælt hos Chelsea, efter han blev hentet til klubben for en rimelig høj pris. Alvaro Morata har været rygtet meget tilbage, til de italienske storklubber Juventus og AC Milan.

Kan Sarri og Higuains samarbejde resultere i et skifte?

Olivier Giroud har været udemærket, når han har været indskiftet. Dog tyder det ikke på at  Giroud kan få en fast plads, i startopstillingen hos Chelsea. Og så har Chelsea-træneren Maurizio Sarri tidligere samarbejdet med netop, Gonzalo Higuain.

Sarri og Higuain samarbejde i nogle sæsoner, da Higuain var stjerneangriber hos Napoli var Maurizio Sarri netop træner.

Læs også: David Silva: Jeg overvejer et landsholdsstop