Al Sadd

I kampen om titlen som verdens bedste klub i 2011 mødte Barcelona All Sadd. Man vandt 4-0, men siden har klubben ikke mødte den mellemøstlige fodboldklub. Messi scorede ikke i kampen og det vil sige, at Al Sadd er en endnu en klub på listen.

Girona

Girona er endnu en mindre spanske klub , som Messi aldrig har scoret mod. Men faktisk har han chancen for at gøre det i næste weekend, når Barcelona netop møder Girona i en kamp. Men spørgsmålet er om, han scorer.

 Liverpool

Liverpool er faktisk en af de større klubber og faktisk er de fleste fodboldelskere ikke klar over, at Messi aldrig har sendt en bold ind bag en Liverpool-keeper gennem tiderne. Det har han dog ikke, men måske sker det snart – det kræver nok bare, at Liverpool kommer til at spille lidt mere Champions League i fremtiden end de har gjort de seneste år.

Benfica

I 2006 havde Messi chancen for at sætte mål ind mod Benfica i kvartfinalen i Champions League, men det formåede han aldrig. Det samme var tilfældet i 2013 – da var Messi bare skadet.

 Xerez

Endnu en gang findes en af de mindre spanske La Liga-klubber som en enkelt sæson eller to lige var oppe i den bedste række og markere sig. Det var i 2009-10-sæsonen og Messi var først skadet og i returkampen var han kun på banen i de sidste 20 minutter og det blev ikke til et mål på så kort tid.

 Inter

I 2010 blev Barcelona slået ud af Jose Mourinhos Inter og Messi formåede ikke at hjælpe sit hold, så de kunne trække en sejr i land. I alt har Messi mødt klubben tre gange – alle gange er det gået dårligt for ham.

Rubin Kazan

Flere gange har Barcelona mødt Rubin Kazan og alle gangene har klubben fra Østeuropa faktisk formået at være standhaftige. De har i hvert fald holdt Lionel Messi fra at score alle gangene.

Fire gange er det blevet til og den russiske klub må være stolt af sig selv.

 Chelsea

 

Den sidste klub på listen er selvfølgelig Chelsea.  Hele 8 gange har Messi mødt klubben med hjemmebane på Stamford Bridge. Og Messi har kun vundet 1 gang. Men måske ændrer det sig i aften. Der er kampstart 20.45. Kig med.