Chelsea har øjnene rettet mod fremtiden. London-klubben har udset sig et stjernefrø i Italien. Et stjernefrø, der bliver sammenlignet med en spiller som Andrea Pirlo. Og det stjernefrø vil klubben have fat i. Men de er ikke de eneste. Napoli er nemlig den mest interesserede klub, og spørgsmålet er så, hvilken destination den kun 18-årige midtbanespiller vælger.

Spilleren, det drejer sig om, h edder Sandro Tonali og spiller til daglig for Brescia i den næstbedste italienske række, Serie B. Udover Napoli skulle også Inter, Juventus og Roma have kig på den nye Pirlo.

Premier League-klubben Chelsea med den italienske træner Sarri i spidsen, ser dog ud til at være tættest på at sikre sig Tonalis underskrift. Overgangssummen skulle i skrivende stund ligge på omkring 150 millioner danske kroner. En kontrakt med Chelsea ville nok betyde, at han ville blive lejet ud for at fortsætte udviklingen – formentlig til Brescia – eller en lidt bedre klub. Måske i bunden af Serie A. Det samme ville være tilfældet med Juventus, mens Napoli og Inter måske godt kunne finde på at inkludere Sandro ‘Pirlo’ Tonali i førsteholdet.

Tonali fik sin professionelle debut i august sidste sommer. Og har siden imponerende så meget, at han er blevet udtaget til det italienske A-landshold. En bedrift af sig selv, når han ikke har spillet Serie A før. 17 kampe fra start spillede han i sidsste sæson. Og indtil videre har han lavet tre assists i denne og startet inde i alle 10 kampe.

Imponerende statistik

Den meget unge spiller har en imponerede statistik. Og tallene taler for sig selv. Han har en høj afleverings-radio bedre end de fleste spillere i Serie A. Og så læser han spiller som en, der har været professionel i et årti. Imponerende for teenageren.

I og med, at træner Sarri er fra Italien og man hentede Jorginho fra Napoli sidste sommer, så kunne det være godt et match for Tonali. At lande på Stamford Bridge. Men nu må vi se, hvem der løber med underskriften.