Nemanja Matic er åben for et skifte til Manchester United, idet Chelsea nærmer sig købet af Tiemoue Bakayoko fra Monaco. 

Af: KRISTIAN SKOVBY

Manchester Uniteds håb om at købe Nemanja Matic denne sommer har fået et stort boost efter, at Chelsea nærmer sig Bakayoko.

(Photo by Dave Winter/Icon Sport)

Chelsea har taget hul på samtaler med franskmanden og er selvsikre på, at købet nok skal blive en realitet.

Antonio Conte er meget opsat på at forstærke truppen denne sommer, da man i den kommende sæson også skal spille Champions League.

Bakayoko, 22, har været meget vigtig for Monacos Ligue 1 mesterskab i denne sæson og begge Manchester klubber og Liverpool har også vist deres interesse i midtbanespilleren. Chelsea fører dog ræset og kan klare aftalen efter et par samtaler, i følge Independent.

Franskmandens ankomst vil stille store spørgsmålstegn til Nemanja Matics fremtid i vestlondon og serbieren skulle være åben for at blive genforenet med sin tidligere træner Jose Mourinho.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Independent report mener, at Matic og United allerede har diskuteret personlige vilkår og der er derfor stor chance for at skiftet kan blive en realitet.

Mens Conte ikke er meget for at sælge en spiller til en rival, så vil Bakayokos ankomst helt klart begrænse Matics spilletid og United vil føle, at de har en god chance for at få gennemført et køb.

Meget afhænger af om Chelsea får købt Bakayoko, da Mourinhos alternative muligheder er Bakayokos holdkammerat Fabinho, som formentlig ikke vil blive solgt, hvis også Bakayoko bliver solgt, derudover er Tottenhams Eric Dier også en mulighed, men det er igen hos en rival, der meget vel ikke vil sælge deres spiller til en rival.