Premier League-klubben Chelsea skulle angiveligt være tæt på at få AS Roma-spillerne Edin Dzeko og Emerson Palmieri til klubben. Det skriver de engelske medie Goal.com og The Telegraph. The Blues, som klubben også kaldes, med træner Antonio Conte i spidsen, skulle eftersigende have smidt 44 millioner engelske pund (svarende til cirka 375 millioner danske kroner) på bordet for at få angriber Dzeko og venstreback Palmieri til London.

ifølge førnævnte medier har Palmieri allerede underskrevet med sidste års engelske mestrer og venter nu kun på at kunne få gennemført et lægetjek. Anderledes står det dog til med den tidligere Wolfsburg- og Manchester City-angriber Dzeko, der endnu ikke har fået de endelige vilkår på plads med Chelsea.

Dzeko er i skrivende stund 31 år og derfor er det primært længden af kontrakten, der er et problem for ham. Klubbens politik er nemlig, at spillere over 30 år, kun får tildelt et-årige kontrakter og det er ikke noget Dzeko ønsker. Af den grund kommer den bosniske angriber måske ikke til Stamford Bridge og tilbage til Premier League.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Kontrakten med den italienske Serie A-klub, AS Roma, løber til 2020 og han skulle eftersigende få en hæderlig løn, som Chelsea kun akkurat ville være i stand til at matche.

Chelsea har længe været ude efter en ny angriber; ham fik man så i sommer i form af den tidligere Juventus- og Real Madrid-spiller, Alvaro Morata, men han er ikke slået igennem endnu og målene udebliver fra spanierens fødder. Derfor har træner Conte været på udkig efter en ny boksspiller og Dzeko kunne meget vel være løsningen på problemet.

Dzeko har nemlig scoret hele 14 måle i løbet af sæsonen i alle kampe indtil videre – to af dem var mod netop Chelsea i Champions League-gruppespillet. Men formen på det eneste har dog heller ikke været så god for Dzeko – kun to mål er det blevet hans seneste 17 kampe – Morata har scoret fem mål i også 17 kampe. Af den grund er tilgangen af Dzeko til Chelsea måske heller ikke så genial som umiddelbart først antaget…

Eller hvad? Hvad mener du?